• Telefon: 0743103775


TECSINT

Image 10
AGIP TECSINT sunt lubrifianti din ultima generatie, in intregime sintetici, formulati, in mod special, pentru a satisface cerintele ultimelor tipuri de motoare pe benzina (16 supape/supape cu actionare variabila /catalizator).
Pe langa capacitatea de lubrifiere foarte buna si o protectie antiuzura superioara, AGIP TECSINT contribuie la economisirea de carburant si reduce emisiile de agenti poluanti de toate tipurile.
Volatilitatea sa redusa asigura pierderi mai mici in mediul inconjurator si o capacitate de lubrifiere superioara, intr-un domeniu larg al temperaturilor de lucru, ceea ce inseamna un motor mai eficient, consum redus de combustibil si reducerea emisiilor poluante.


Proprietati si performante

* Baza sintetica si pachetul de aditivi, special selectionati, fac ca TECSINT sa asigure o viscozitate ideala intr-un domeniu larg al temperaturilor de lucru, reducerea frecarii, consum redus de carburant si reducerea emisiilor poluante.
* Baza sintetica cu volatilitate redusa a uleiurilor TECSINT micsoreaza consumul de ulei, emisiile de ulei nears in teava de esapament, volatilizarea si formarea de depuneri sub forma de lac in camera de combustie.
* Componentele sintetice maresc aderenta filmului lubrifiant pe piesele motorului oprit o perioada mai lunga de timp, asigurand astfel pornirea usoara si reducerea semnificativa a uzurii in primele faze critice ale pornirii motorului.
* Proprietatile componentelor sintetice mentin viscozitatea si capacitatea de lubrifiere chiar in conditii dificile de trafic, conferind lubrifiantului proprietati antiuzura unice, asigurand o durata de viata lunga tuturor pieselor in miscare si reducand astfel necesitatea unor controale si reparatii frecvente.
* Atat testele de laborator cat si cele pe autovehicule, in conditii reale de exploatare, au demonstrat ca acest ulei, complet sintetic, reprezinta combinatia ideala in ceea ce priveste viscozitatea, onctuozitatea, volatilitatea si detergenta prin care se asigura o protectie eficienta a motorului si o reducere la minimum a frecarilor si pierderilor de ulei.
* In testele pe autovehicule, s-a demonstrat ca AGIP TECSINT asigura reducerea consumului de lubrifiant si protectia excelenta a motorului in cele mai diverse conditii de exploatare.
* Uleiul de baza sintetic, folosit la formularea acestor lubrifianti, determina o crestere a detergentei prin care se mentine motorul in stare curata, evitandu-se formarea de slam, lacuri si alte depuneri in motor.
* AGIP TECSINT a dat rezultate remarcabile in incercarile pe bancul de testare ALFA ROMEO pe care au fost simulate cele mai severe conditii de exploatare.


Specificatii si aprobari

AGIP TECSINT indeplineste sau chiar depaseste cerintele urmatoarelor specificatii:
- API SL/CF
- ACEA A3/B3, A3/B4
- CCMC G-5, PD-2;
- VW 502.00 + 505.00
- MB 229.3
- BMW Longlife 01 (SL)
- BMW Longlife 98 (5W30)
- Maserati (SL)
- Porsche (SL, 5W30)
- Renault RN 0700/0710
Descarca Fisa tehnica