• Telefon: 0743103775


SIGMA TURBO 20W50

Image 10
AGIP SIGMA TURBO SHPD 20W/50 este un ulei multigrad pentru motoare Diesel supraalimentate care functioneaza in conditii grele de exploatare si care permite intervale lungi de schimb ale uleiului (SHPD – Super High Performance Diesel oil).
AGIP SIGMA TURBO SHPD poate fi, de asemenea, folosit in motoarele Diesel cu aspiratie normala utilizate la autovehiculele pentru transportul urban si interurban, de marfuri si persoane, ca si pentru automobilele cu motoare Diesel supraalimentate.


Proprietati si performante

* Produsul prezinta o buna rezistenta la degradarea termo-oxidativa datorata functionarii la temperaturi ridicate in prezenta aerului si a altor agenti.
* Calitatea superioara a uleiurilor de baza folosite si procentul ridicat de aditivi asigura o perioada foarte lunga de exploatare panaala schimbarea uleiului. Unii producatori de autovehicule au aprobat perioade duble fata de cele normale atunci cand uleiul SIGMA TURBO SHPD 20W/50 este utilizat in motoare Diesel cu aspiratie normala sau supraalimentate.
* Caracteristicile de ulei multigrad permit utilizarea acestui lubrifiant in toate anotimpurile.
* Proprietatile detergent-dispersante si de neutralizare a produselor acide rezultate prin combustie, asigura o excelenta curatare a pistoanelor si dispersarea produselor solide rezultate prin ardere sau/si degradare evitand precipitarea lor, deci formarea depunerilor.
* Caracteristicile antioxidante, antirugina si antiuzura asigura o durata mare de utilizare in conditii severe de exploatare a motorului. Inhibarea eficienta antioxidanta permite mentinerea constanta a viscozitatii pe toata durata de viata a uleiului. Suprafetele metalice sunt protejate eficient impotriva uzurii si coroziunii astfel incat se asigura functionarea eficienta a motorului timp indelungat.


Specificatii

AGIP SIGMA TURBO SHPD 20W50 indeplineste cerintele urmatoarelor servicii si specificatii:
- ACEA E3
- API CG-4/SG;
- CCMC D-5, PD-2;
- US Department of the Army MIL-L-2104 E;
- US Department of the Army MIL -L-46152 E;
- MAN M 3275
- Mack EO-L
- VOLVO VDS-2
- MB 228.3
- DEUTZ DQC-II 05
Descarca Fisa tehnica