• Telefon: 0743103775


ROTRA MULTI THT, SAE 80W

Image 10
AGIP ROTRA MULTI THT este un lubrifiant universal pentru tractoare si utilaje pentru constructii. Datorita proprietatilor speciale pe care le poseda, produsul poate fi utilizat in transmisii, sisteme hidraulice, ambreiaje si sisteme de franare umede, transmisii finale, prize de putere.


Proprietati si performante

* ROTRA MULTI THT are o stabilitate la oxidare care asigura reducerea tendintei de formare a depunerilor.
* Proprietatile excelente antirugina si caracteristicile EP asigura o durata lunga de viata a angrenajelor si lagarelor chiar cand acestea lucreaza in conditii de exploatare dintre cele mai severe.
* Pachetul de aditivi anti "stick-slip" si buna onctuozitate asigura caracteristicile de frecare dorite reducand astfel vibratiile si patinarea in franele umede prevenind astfel supraincalzirea, uzura rapida si zgomotul in functionare.
* Indicele de viscozitate ridicat asigura uleiului bune proprietati de curgere la temperaturi scazute (asigurand functionarea fara probleme la temperaturi scazute a sistemelor hidraulice) si viscozitata necesara functionarii in conditii optime la temperaturi ridicate.
* AGIP ROTRA MULTI THT este perfect compatibil cu toate tipurile de cauciuc folosite la fabricarea garniturilor de etansare evitandu-se astfel pericolul gonflarii acestora in circuitele hidraulice.
* Produsul nu corodeaza otelul, cuprul si aliajele lor, pastrand astfel suprafetele componentelor in cele mai bune conditii.
* Prin bunele proprietati antispumante se evita defectiunile in functionarea pompelor si sistemelor hidraulice.


Specificatii

ROTRA MULTI THT este oficial aprobat ori indeplineste cerintele de performanta ale urmatoarelor specificatii:
- API GL-4
- Ford M2C- 86B , Ford M2C-134 B/C, Ford M2C 134 D
- J.I. CASE MS-1205-1206-1207 - 1209 (1223)
- Massey Ferguson M 1135 -1141 - 1143
- ALLISON C-4 , CATERPILAR TO-2 , SAME –LANDINI, KOMATSU (WA )
Descarca Fisa tehnica