• Telefon: 0743103775


RACING 4T

Image 10
AGIP RACING 4T sunt lubrifianti sintetici de calitate superioara, destinati lubrifierii motoarelor in patru timpi cu puteri specifice ridicate. Sunt recomandati, in special, pentru competitii sportive.
Sunt uleiuri multigrade, disponibile in trei clase de viscozitati, ce pot fi folosite la temperaturi ale mediului ambiant foarte largi si in conditii de exploatare extrem de severe.


Proprietati si performante:

* Folosirea uleiurilor de baza sintetice cu volatilitati foarte scazute si stabilitati termo-oxidative ridicate, asigura exploatarea motoarelor in conditii severe, reducand, in acelasi timp, consumul de ulei.
* Excelenta capacitate detergent-dispersanta a uleiurilor AGIP RACING 4T, obtinuta prin atenta formulare a pachetului de aditivi, asigura mentinerea in perfecta stare de curatenie a componentelor motorului, prevenind formarea depunerilor sub forma de slam sau lac.
* Prin formularea lor atenta, se asigura capacitati exceptionale de protectie antiuzura si anticorozive.
* AGIP RACING 4T poseda o extraordinara rezistenta la forfecari mecanice, cerinta esentiala pentru asigurarea ungerii eficiente atat a motoarelor cat si a cutiilor de viteze, aspect necesar in situatiile in care ungerea este comuna pentru ansamblul motor/cutie de viteze.


Specificatii

Uleiurile indeplinesc cerintele specificatiilor:
• SAE 5W/40: API SJ; ACEA A3; JASO MA; Moto Guzzi
• SAE 20W/50, 10W/60: API SG; JASO MA
• SAE 10W/60 – aprobare MV Augusta
Descarca Fisa tehnica