• Telefon: 0743103775


RACING 4T, SAE 10W60

Image 10
AGIP RACING SAE 10W/60 este un lubrifiant din ultima generatie, in intregime sintetic, formulat pentru a satisface cerintele, in materie de protectie si performanta, a ultimelor tipuri de motoare pe benzina.
Este in special formulat pentru motoarele si vehiculele care functioneaza in conditii severe de temperatura si de exploatare (competitii sportive, curse automobilistice, autovehicule de teren, raliuri etc.).


Proprietati si performante:

* Datorita clasei de viscozitate, AGIP RACING SAE 10W/60 asigura o circulatie rapida a lubrifiantului la toate partile aflate in miscare la pornirea motorului chiar si la temperaturi exterioare foarte scazute.
* Prezenta componentelor sintetice cu volatilitati scazute si stabilitati termice ridicate, contribuie la reducerea consumului de lubrifiant datorat pierderilor prin evaporare.
* Componentele sintetice asigura formarea unui film lubrifiant care adera puternic pe suprafetele metalice, chiar atunci cand motorul a fost oprit o perioada mai lunga de timp, asigurand astfel o pornire usoara si reducand semnificativ uzura chiar atunci cand motorul functioneaza in conditii grele de exploatare.
* Formularea speciala a lubrifiantului sintetic AGIP RACING SAE 10W/60, asigura performante superioare datorita excelentelor proprietati detergent-dispersante, antispumante, antioxidante si antiuzura.


Specificatii

AGIP RACING SAE 10W/60 indeplineste cerintele specificatiei:
- API SL;
Descarca Fisa tehnica