• Telefon: 0743103775


F.1 SUPERMOTOROIL

Image 10
AGIP F.1 SUPERMOTOROIL SAE 15W/40 este un lubrifiant recomandat pentru lubrifierea motoarelor de orice tip, pentru care constructorii prescriu utilizarea unui ulei multigrad care sa poata fi folosit pe toata durata anului, indiferent de anotimp.
Este recomandat pentru toate automobilele dotate cu motoare pe benzina sau Diesel supuse unor condiaii severe de exploatare, cum ar fi regimurile de exploatare la temperaturi scazute sau ridicate, cu porniri si opriri dese (transport urban, taxiuri etc.)


Proprietati si performante:

* AGIP F.1 SUPERMOTOROIL poseda un indice de viscozitate foarte ridicat care ii asigura o curgere usoara la temperaturi scazute si o viscozitate ridicata la temperaturi mari.
* Proprietatile detergent-dispersante reduc la minimum tendinta formarii lacurilor si slamului, ca si a altor reziduuri, asa numitele "depuneri negre". Se evita astfel blocarea segmentilor si se mentin pistoanele curate iar depunerile in suspensie.
* AGIP F.1 SUPERMOTOROIL are o rezistenta ridicata la degradare termo-oxidativa in conditiile exploatarii indelungate la temperaturi ridicate in prezenta aerului si altor agenti.
* Proprietatile sale anticorozive asigura protectia eficienta a suprafetelor interne ale motorului impotriva umiditatii si produselor acide ce se formeaza in timpul arderii.
* Caracteristicile antiuzura garanteaza o durata lunga de viata a partilor aflate in miscare reducand sensibil numarul reparatiilor si reviziilor motorului.
* Proprietatile antispumante impiedica formarea bulelor de aer in ulei care ar conduce la discontinuitati pentru filmul de lubrifiant.
* Formularea sa speciala ii asigura performante sporite, fara un adaos de aditivi organo-metalici, ceea ce reduce depunerile din camera de ardere si elimina pericolul preaprinderii.


Specificatii si aprobari

- AGIP F.1 SUPERMOTOROIL SAE 15W/40 este aprobat oficial ori indeplineste cerintele urmatoarelor sevicii si specificatii:
- API Service SL/CF
- ACEA A3, B3
- MB – Approval 229.1
- CCMC G4, PD-2
- VW 501.01 - 505.00( 11/92)
- U.S. Department of the Army - MIL-L - 46152 D
- FORD SSM-2C 9011-A
- FORD USA-ESE - M2C 153-C
- GENERAL MOTORS 6085 M
- ROVER RES.22.OL.02.G-4


Utilizari:

AGIP F.1 SUPERMOTOROIL este destinat lubrifierii motoarelor pe benzina sau diesel, cu sau fara supraalimentare, pentru care constructorul a prevazut utilizarea unui ulei multigrad. Raspunde cerintelor severe de functionare in regim cu opriri si porniri frecvente ("stop and go").
Descarca Fisa tehnica