• Telefon: 0743103775


EXTRA HTS

Image 10
AGIP EXTRA HTS este un lubrifiant de ultima generatie, in intregime sintetic, formulat in special pentru satisfacerea cerintelor ultimelor tipuri de motoare. Este destinat pentru motoarele, pe benzina si diesel, ale autovehiculelor care functioneaza in conditii severe de exploatare.


Proprietati si performante

* Baza sintetica si pachetul special de aditivi confera lubrifiantului capacitatea de-a asigura si a mentine viscozitatea ideala in conditii de exploatare severe.
* Datorita gradului sau de viscozitate, AGIP EXTRA HTS garanteaza o circulatie rapida a lubrifiantului la toate partile aflate in miscare, la pornirea motorului, indiferent de temperatura exterioara, chiar in conditii extreme.
* Produsul permite o lubrifiere corecta a motorului atat la pornirea la rece, la temperaturi extrem de scazute, cat si la temperaturi ridicate.
* Prezenta componentelor sintetice cu volatilitate scazuta si stabilitate termica ridicata, contribuie la reducerea consumului de lubrifiant datorat pierderilor prin evaporare.
* Componentele sintetice ajuta la formarea unui film lubrifiant care adera perfect la suprafetele metalice, chiar si atunci cand motorul este oprit o perioada mai lunga de timp, asigurand astfel o pornire usoara si o reducere semnificativa a uzurii.
* Atat compusii sintetici cat si celelalte componente mentin viscozitatea si capacitatea de lubrifiere in conditiile dificile de trafic, conferind lubrifiantului AGIP EXTRA HTS proprietati antiuzura unice, asigurand o durata de viata lunga tuturor partilor aflate in miscare, reducand astfel necesitatea controalelor si reparatiilor frecvente.
* Atat testele de laborator, cat si cele efectuate pe autovehicule, au demonstrat ca acest lubrifiant, complet sintetic, reprezinta combinatia ideala intre viscozitate, onctuozitate, volatilitate si detergenta capabila sa asigure o protectie eficienta a motorului si o reducere la minimum a frecarilor si pierderilor de ulei.
* AGIP EXTRA HTS nu ataca dispozitivele catalitice de evacuare si nici garniturile din cauciuc folosite in constructia autovehiculelor.
* Este miscibil cu toti lubifiantii de pe piata care indeplinesc aceleasi specificatii internationale de calitate.


Specificatii

AGIP EXTRA HTS 5W-40 este oficial aprobat sau indeplineste cerintele urmatoarelor specificatii:
- ACEA A3, B3, B4
- API SL/CF;
- BMW Long Life
- PORSCHE (nu si Cayenne V6);
- MB - Approval 229.3
- VW 502.00 + 505.00
- RENAULT RN0700, RN0710 – ACEA A3/B4 - (Megane, Scenic)
- GM LL-B-025
Descarca Fisa tehnica